Portugal Faro

 

8-15 Mars 2020 1 plats kvar!

Följ med till Portugals sydkust, Vi kommer flyga så mycket det går i området runt Faro. Det finns många olika områden att flyga mestadels Hangflygning men det finns också ställen med bra termik. Resan passar dem flesta men man får mest ut av resan om man redan har Hangbehörighet. Har man inte behörighet Hang så kan man ta det på resan.

Vi kommer ha en lokal guide som guidar oss runt på dem flesta ställena. För att se vart dem olika flyg ställena ligger kan ni följa länken nedan.

https://flytripalgarve.webnode.pt/produtos/

Vi ses på flygplatsen i Faro (FAO) mitt på dagen den 8:e Mars.  Vi åker egen minibuss härifrån ca kl 12.00. På söndagen den  15:e går bussen tillbaka till Faro igen tidigt på morgonen (08.00). Jag vill inte att man bokar hem resan före 11.00.

Det måste vara minst 5 st anmälda för att resan skall bli av, om ni anmäler er vänta med att boka flygbiljett tills vi vet att intresset är tillräckligt stort.

Varje morgon äter vi frukost och sen åker vi upp till starten i vår minibuss.

Resan kostar 9000:- för en vecka.

Detta ingår:

Boende med frukost.

Lokala transporter och guidning.

Flygbiljett köper du själv och fickpengar tillkommer.

1 instruktörer och 1 st hjälpinstruktör

Instruktör på resan är Patrik Nietlisbach .

När vi får in bokningen så skickar vi en Faktura på 1000 kr som är en anmälningsavgift som inte går att få tillbaka vid avbokning. Resten av kostnaden betalas senast 3 veckor innan avresa.

Betalning: När vi får in bokningen så skickar vi en Faktura på 1000 kr som är en anmälningsavgift som inte går att få tillbaka vid avbokning. Resten av kostnaden betalas senast 3 veckor innan avresa.
BOKA RESAN

X