Välj en sida

Spanien Àger 2022

 

 

Àger 4: e September – 11: e September 2022

 

4-11 september 2022

FULLBOKAD!

 vi vill att alla deltagare skall vara vaccinerade mot covid.

 

Resan kostar 10 500 :-

Ett av världens i särklass bästa ställen att flyga distanser. German Open gick här 2018 och Nordic open 2019. Eftersom både vädret och stället är så bra. Detta ställe passar även väldigt bra för nybörjare eftersom det är stora starter och landningar.

Resan passar alla nivåer av piloter, Nybörjarna flyger 1-2 flyg på morgonen innan det blir för termiskt. På kvällen finns det goda möjligheter för termiskt hang i 1-2 timmar innan det blir mörkt. Om ni vill ta nya licenser så är det inga problem, säg till innan så vi kan förbereda oss.

För pilot 1 och uppåt så är det termik hela dagarna och vi kommer att flyga i flera timmar om vädret tillåter. För den som vill prova på sina första distanser så är detta stället perfekt eftersom det finns stora landningar i hela dalen. Vi kommer att ha en chaufför som kan hämta upp vid eventuella ute landningar.

Ager 2017 from Daniel Bondéus on Vimeo.

Detta ingår:

Z

Boende med frukost.

Z

Lokala transporter och guidning.

Z

1 instruktör

Instruktör på resan är Patrik Nietlisbach

s

Flygbiljett köper du själv och fickpengar tillkommer.

Vi ses på flygplatsen i Barcelona (BCN) på kvällen den 4:e September . Vi åker egen minibuss härifrån ca kl 17. På söndagen den 11:e går bussen tillbaka till Barcelona igen tidigt på morgonen (06.00). Jag vill inte att man bokar hem resan före 10.00. Det tar ca: 2 timmar att åka bil från Barcelona till Ager. Obs! boka inga biljetter innan vi vet att resan blir av. Vi behöver minst 10 st deltagare.

Varje morgon äter vi frukost och sen åker vi upp till starten i våra minibussar.

Resan kostar 10 500:- för en vecka.

När vi får in bokningen så skickar vi en Faktura på 1000 kr som är en anmälningsavgift som inte går att få tillbaka vid avbokning. Resten av kostnaden betalas senast 3 veckor innan avresa.

X