Spanien Àger 2017

Àger 3: e September – 17: e September 2017

3-10 september 2017
och 10-17 september 2017
(välj 1 eller 2 veckor)

V. 36 är full, men vi tar intresseanmälningar om någon bokar av.
v. 37 är full, men vi tar intresseanmälningar om någon bokar av.

 

När vi har fyllt resan så tar vi in intresseanmälningar och när vi har 7 st till som vill resa en vecka så kan vi ordna detta.

Ett av världens i särklass bästa ställen att flyga distanser. Nordic Open gick här 2012 eftersom både vädret och stället är så bra. Detta ställe passar även väldigt bra för nybörjare eftersom det är stora starter och landningar.

 

landning-4

Resan passar alla nivåer av piloter, Nybörjarna flyger 1-2 flyg på morgonen innan det blir för termiskt. På kvällen finns det goda möjligheter för termiskt hang i 1-2 timmar innan det blir mörkt. Om ni vill ta nya licenser så är det inga problem, säg till innan så vi kan förbereda oss.

För pilot 1 och uppåt så är det termik hela dagarna och vi kommer att flyga i timvis om vädret tillåter. För den som vill prova på sina första distanser så är detta stället eftersom det finns stora landningar i hela dalen. Vi kommer att ha en chaufför som kan hämta upp eventuella ute landningar.

 

 

norwegian

Vi ses på flygplatsen i Barcelona (BCN) på kvällen den 3:e September. Norwegian.com har direktflyg hit från dem flesta huvudstäder i Norden.  Vi åker egen minibuss härifrån ca kl 19. På söndagen den 10:e går bussen tillbaka till Barcelona igen tidigt på morgonen (06.00). Jag vill inte att man bokar hem resan före 10.00.  Det tar ca: 2 timmar att åka bil från Barcelona till Ager.

 

 

 

 

 

landning-3

Varje morgon äter vi frukost och sen åker vi upp till starten i våra minibussar.

 

 

 

 

 

 

Resan kostar 8500:- för en vecka, vill du vara med båda veckorna så går det bra.

Detta ingår:

Boende med frukost.

Lokala transporter och guidning.

Flygbiljett köper du själv och fickpengar tillkommer.

2 instruktörer och 1 st hjälpinstruktör

Instruktörer på resan är Patrik Nietlisbach och Pål Hammar Rognöy.

När vi får in bokningen så skickar vi en Faktura med sista betalning 3 veckor innan avresa.

BOKA RESAN

 

Skysport
X