Berg

hummeln4

Denna kurs passar för dig som har avslutat en grundkurs(studentlicens) och vill ta behörighet Berg. Inträdeskrav för att deltaga på kursen är Studentlicens (grundkurs i skärmflygning)

Kursen lägger stor vikt på att lära dig tekniken för baklängesstart när det blåser mycket. Vi tränar därför mycket balansering, och blåser det för mycket för vanliga skärmar så byter vi till mindre skärmar. Du får också lära dig öron(vingspetsarna viks in) samt även använda speedsystemet. Har du egen utrustning hjälper vi dig att ställa in och trimma in speedsystemet så att det är enkelt att använda.

Kursens längd är Kortvecka (måndag-torsdag), Weekend (torsdag-lördag) eller Helvecka (måndag-lördag)

DCIM101MEDIA

Priser:

Vid kursstart betalar du 3.000 kr i grundavgift(gäller hel vecka). I detta pris ingår instruktör som håller teori, hjälper till vid balansering samt ser till att höjdflyningen genomförs på ett säkert sätt. Om du endast önskar deltaga halva veckan är grundpriset 1.800 kr. Du kan ej deltaga mindre än 3 dagar. Utöver denna avgift betalar du per flyg. Priset för detta är 300 kr/bergsflyg inkl utrustning och instruktör. Har du egen utrustning är priset 200 kr/bergsflyg.

Boende kostar 150-395 kr/dygn beroende på säsong.

Liftkort tillkommer, ca 200-350 kr/dag beroende på säsong.

Upptransport till Hummeln med minibuss kostar 50 kr/tur.

hummeln9

X