Välj en sida

Colombia 2024

Colombia 24 Feb- 9 Mars 2024.

Fullbokat!

I många år har jag åkt till Colombia och flugit privat, nu är det dags för mig att dela med mig av detta underbara flygställe. Stabilt väder och underbar natur.

Vi vill lära er att kurva termik bättre och bygga upp era distanskunskaper från grunden. Denna resa arrangerar vi tillsammans med Airnomads som har arrangerat många resor och tävlingar i detta område. Det blir en resa genom Cauca Valley.

Dom flesta reser till Colombia mitt i sommaren (januari och Februari) vi har valt att åka dit lite senare för att få lite mjukare termik. Alla flygställena passar pilot 1 och uppåt och man kommer lätt till landningar på glid.

Man flyger till Cali flygplats där vi hämtar upp er för att sen åka till Piedechinche. Där är vi i 5 dagar innan vi åker till Anserva Nuevo dag 6-9. Dag 10 har vi ledigt och rider ut med hästar i underbar natur och upplever den Colombianska landsbygden. Dag 11-14 flyger vi i Jerico. Jardin. 15 dagen blir det flyg från Medellin till Cali och flyg hem igen.

Resan passar bäst för P1 och P2 men även studenter kan få flyga varje dag. Kontakta oss om du är osäker.

Resan kostar 24000:- och i detta ingår boende med frukost, lokala transporter, Startavgifter, lokala simkort för tracking och guidning.

Flygbiljett till colombia  köper du själv, det blir också en inrikes resa från Medellin till Cali som ni får köpa.
Instruktör på resan är Patrik Nietlisbach.
Vi kommer bara att ha 10 exklusiva platser på denna resa, vill ni följa med skicka mig ett mail.
patrik@skysport.se