Välj en sida

Om Skysport

Skysport är en skärmflygskola som har sin bas vid Draklanda i Åre.
Besöksadress är Årevägen 173.
Skysport startade sin verksamhet i Åre 1990 och har sedan dess bedrivit verksamhet året runt.

draklandaland

Skysport ägs och drivs av Lars Hedström, Åre som började flyga 1988.
Lars har genom åren samlat på sig en bred erfarenhet av utbildning, tandemflygning och tävlingsflygning. Tillsammans med några av Sveriges mest erfarna instruktörer och tandempiloter utgör Skysport ett väl sammansvetsat team, som gärna delar med sig av sin kunskap.

dl5

Skysports affärsidé är att året runt kunna erbjuda utbildningar i skärmflyg som leder fram till licens. Även prova på utbildningar och tandemflyg i skärmflygning. Vi erbjuder också en komplett butik och web-butik, med både ny och begagnad utrustning. Butiken är belägen vid Draklanda i Åre. Vi utför också service och reparationer av utrustning.

Företaget består även av en boendeanläggning, Lake Lodge Åre, www.lakelodgeare.com

Lake Lodge Åre

Vi erbjuder också andra aktiviteter som tex skidguidning, fiskeguidning, färdledda vandringsturer, företagsarrangemang, kick off mm. Våra kunder/gäster är både privatpersoner och företag.

sommarskutanSkysport ligger i västra delen av Åre, precis vid Åresjöns strand. Boendeanläggningen Lake Lodge Åre ligger bredvid

 

Draklanda skärmflyglandningsfält ligger i västra delen av Åre. Fältet är ca 300 meter långt och 70 brett. Landningen är lämpliga för samtliga vindriktningar förutom Nordlig vind.